Najljepši osmijeh obradovao četvoro Banjalučana

Nebojša Kostrešević, Tamara Stanišić, Darko Gavrić i Biljana Nedić poslali su fotografije „najljepšeg ženskog osmijeha“ na konkursu koji je organizovala Tvornica obuće Bema. U četiri kategorije osvojili su vrijedne nagrade u iznosu od po 200 KM i par Beminih cipela po izboru.

Povodom 8.Marta – Međunarodnog dana žena Bema je raspisala konkurs za najbolju fotografiju na temu “Ženski osmijeh”. Zbog velikog interesovanja i pristiglih kvalitetnih fotografija, žiri kojim je predsjedavao Vladimir Simić, te Jovana Miljević i Igor Požgaj uz podršku Marinka Umičevića, su odlučili da umjesto planirane jedne, dodijele čak četiri nagrade. Za mjesec dana koliko je trajao konkurs pristiglo je više od stotinu fotografija.

Najljepšu fotografiju „Ženski osmijeh“ sa motivom majčinstva poslao je Darko Gavrić

Najljepšu fotografiju „Ženski osmijeh“ poslao je Nebojša Kostrešević

Najljepšu fotografiju „Ženski osmijeh“ u kategoriji mladog fotografa poslala je Tamara Stanišić

Specijalnu nagradu za najljepši „Ženski osmijeh“ u Bemi osvojila je radnica Biljana Nedić

Marinko Umičević tehnički direktor Tvornice obuće „Bema“ oduševljen odzivom građana i pristiglim fotografijama, kaže da nije mogao, da kako je u konkursu prvobitno bilo navedeno, nagradi samo jednu fotografiju. Zbog različitih motiva na fotografijama i zbog njihovo kvaliteta odlučio je da dodjeli čak četiri nagrade. Umičević je najavio i raspisivanje novog konkursa za najbolju fotorafiju na temu „April u Banjaluci“, koji će biti raspisan pred proslavu Dana grada Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: