Najavljena gradnja tri teretane na otvorenom

Gradnja nove tri teretane na otvorenom u još tri naselja, trebalo bi da počne uskoro nakon što je ovih dana raspisan tender za izbor izvođača radova i nabavku potrebnih rekvizita.
Unamjeri da sugrađanima omogućimo nove sportsko-rekreativne sadržaje, pokrenuli smo aktivnosti za izgradnju novih teretana za vježbanje na otvorenom u više naselja. Vodili smo računa o tome da teretane budu postavljene na lokacijama gdje je manje sportsko-rekreativnih sadržaja, kao i na lokacijama gdje je primjetna povećana frekvencija rekreativaca – kazao je načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac.

Tako će nove teretane, prema njegovim riječima, biti sagrađene kod područne škole u Priječanima, zatim u Boriku (kod „Kajaka“) u neposrednoj blizini košarkaškog igrališta i na Pobrđu kod crkve.

Odnedavno su nova mjesta za vježbanje na otvorenom dostupna i stanovnicima Obilićeva i Česme.

Zadnjih nekoliko godina teretane su sagrađene i u parku “Mladen Stojanović”, šetalištu pored Vrbasa – između Rebrovačkog i Venecija mosta, na Banj brdu, u naselju Sime Matavulja, na Starčevici, u Lazarevu i u krugu sportsko-rekreativnog centra „Akvana“.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI