Nacrt izmjene RP na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Centar-Istok“ biti izložen na javni uvid.

Nacrtom izmjene Plana obuhvaćen je prostor između ulica Save Kovačevića, Gavre Vučkovića, Beogradske ulice i Ulice Novice Cerovića, u ukupnoj površini od 2,08 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“, d.o.o., Banja Luka, Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića br.101a (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke, kao i prostorijama Mjesne zajednice Borik 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 14.06.2024. godine do 14.07.2024. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 14.07.2024. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI