Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana„Paprikovac-Petrićevac“ ponovo na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Paprikovac-Petrićevac“ – zona B izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između ulica: Jovice Savinovića, Majevička i Mladena Oljače, u ukupnoj površini od 12,05 hektara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća “Projekt“, a.d. Banja Luka, Ul. Veselina Masleše 1/IV, (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Petrićevac, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 18. do 26. jula 2023. godine. Nacrt Plana objavljen je i na ovom sajtu.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 26. jula svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: