Nacrt izmjene dijela regulacionog plana „Lazarevo 4“ ponovo na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Lazarevo 4“ biti izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između Ulice Ilije Garašanina, Lipovačke ulice, Ulice Stevana Musića i Ložioničke ulice, u ukupnoj površini od 15,42 hektara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća „Routing“, d.o.o. Banja Luka, u Ulici Prvog krajiškog korpusa broj16 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8.00 do 16.00 časova u periodu od 3. do 10. jula.2024. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i nazvaničnoj internet stranici Grada Banje Luke.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 10.7.2024. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI