Nabavljen kombi za Gradsku organizaciju slijepih

Povodom 70. godišnjice postojanja Gradske organizacije slijepih Banjaluka, Gradska razvoja agencija (CIDEA) je sprovela projekat renoviranja i opremanja poslovnih prostorija Gradske organizacije slijepih Banjaluka, što je obuhvatilo nabavku potrebne informatičke opreme za obuku slijepih osoba, te nabavku kombi vozila za prevoz ovih osoba.
-Taj projekat je pravi primjer saradnje nevladinog sektora i CIDEA u kojem su efikasno iskorištena znanja koje osoblje agencije ima u oblasti pripreme i implementacije međunarodnih projekata i zahvaljujći kojem je finansiran i realizovan jedan međunarodni projekat od kojeg dugoročnu korist imaju slijepe osobe u jednoj lokalnoj zajednici – kažu u Gradskoj organizaciji slijepih.

Iz CIDEA ističu da posebnu vrijednost u ovom projektu imaju stečeno praktično iskustvo i znanja koja su prenesena članovima Gradske organizacije slijepih Banjaluka, a u vezi sa pripremom i realizacijom projekata koji se finansiraju iz donatorskih fondova.
Povodom velikog jubileja – sedam decenija postojanja Gradske organizacije slijepih, nedavno je u Banjaluci promovisana i monografija u kojoj je navedeni projekat dobio zapaženo mjesto.

Projekat renoviranja i opremanja prostorija Gradske organizacije slijepih sprovela je Gradska razvojna agencija iz programa prekogranične saradnje IPA Hrvatska – BiH.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: