Na Starčevici pucao momku u noge, policija traga za počiniocem

U kasnim noćnim časovima ispred kafića u zanatskom centru, u naselju Starčevica došlo je do pucnjave. Policija je trakom obezbijedila prostor ispred lokala gdje se mogu vidjeti čahure i tragovi krvi.

Prema saznanjima policije, ispred lokala je prvo došlo do koškanja, da bi potom jedan od sukobljenih mladića izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka. U Hitnoj pomoći su potvrdili da je mladić ranjen u noge.

Policija traga za počiniocem.

Saopštenje PU BL:

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su postupili po zaprimljenoj prijavi da je nepoznati muškarac došao ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Cerska, gdje je prvo verbalno napao oštećenog a zatim je iz pištolja ispalio više hitaca kojom prilikom ga je pogodio u predjelu nogu, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz policije.

Dolaskom na lice mjesta, potvrđeni su navodi prijave, a povrijeđenom je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

“Izvršen je uviđaj i konstatovano je zatečeno stanje, a dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na identifikovanju izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“”, navode iz PU Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI