Na licitaciji prodana zemlja i objekti u poslovnoj zoni Ramići- Banjaluka

U Poslovnoj zoni „Ramići-Banja Luka“, putem javne licitacije, prodate su tri građevinske parcele sa četiri objekta i pripadajućim zemljištem sa ukupno postignutom cijenom od 1.907.739 KM. Ovo je za oko 300.000 KM više od početne prodajne cijene.

Preduzeću „Jaćimović“ d.o.o. Banja Luka prodat je objekat pogona savijanja profila sa zemljištem ukupne površine 7.013 kvadratnih metara za 1.000.999 KM.

Elektro-mašinsku radionicu na zemljištu površine 2.469 kvadratnih metara za 514.740 KM kupilo je preduzeće „ETMax“ Banja Luka.

Građevinska parcela površine 5.489 kvadratnih metara sa objektima garaže i metalnog skladišta prodata je preduzeću „21. maj“ Banja Luka za 392.000 KM.

Gradska uprava je radi iskazanog interesa privrednih subjekata za kupovinom već izgrađenih poslovnih objekata i zemljišta, putem javnog oglasa ponudila na prodaju ukupno četiri građevinske parcele sa šest objekata u Poslovnoj zoni.

Za objekte restorana i komercijalne službe na parceli površine 4.749 kvadrata, koji su takođe ponuđeni na prodaju, nije bilo prijavljenih učesnika.

Trenutno je u Poslovnoj zoni izlicitirano 11 građevinskih parcela i unutar zone radi deset investitora, s tim što je jedan investitor kupio dvije građevinske parcele.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: