Na Kupusištu će biti izgrađen Ćirilični park

Grad Banja Luka demantuje medijske natpise i TV priloge u kojima se navodi da će umjesto najavljenog Ćiriličnog parka na lokalitetu tzv. Kupusišta biti izgrađen neboder.

Kao što je gradonačelnik, Draško Stanivuković, nedavno objavio, regulacioni plan koji predviđa zgradu pored ovog parka je zaustavljen, a izgradnja Ćiriličnog parka nikada nije bila upitna.

U svrhu istinitog informisanja građana demantujemo i navode da Skupština Grada nije imala uvid u ovaj dokument, jer je on, kao i svi ostali regulacioni planovi, usvojen upravo u Skupštini grada Banje Luke.

Napominjemo, Skupština je imala uvid u regulacioni plan koji je upravo na sjednici gradskog parlamenta i usvojen, međutim izmjene predviđene ovim planom su sada od strane gradonačelnika zaustavljene.

Ovim putem još jednom obavještavamo javnost i građane Banje Luke da je u toku izgradnja pet parkova, među kojima je i Ćirilični park, za koji su mnogi građani zainteresovni da učestvuju i budu dio njegove izgradnje i koji će uskoro krasiti naš grad.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI