Na javnom uvidu nacrti tri regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da su od danas, 4. maja, na javnom uvidu sljedeći dokumenti:

Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Ada Debeljaci 5“
Ovim Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor u naselju Debeljaci, između planiranih saobraćajnica i trase pruge Sunja-Doboj, u ukupnoj površini od 13,65 hekatara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća “Industroprojekt“, a.d. Prijedor, Kralja Petra II br. 9 a, Banja Luka, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Debeljaci, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 04.05. do 04.06.2021. godine.

Nacrt Regulacionog plana za prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas
Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas u ukupnoj površini od 25,16 hekatara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting “CPK“, Bulevar Desanke Maksimović br.2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Borik 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 04.05. do 12.05.2021. godine.

Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Drakulić
Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor na dva lokaliteta u ukupnoj površini od 3,36 hektara, i to: lokalitet „A“ – prostor uz Majevičku ulicu, (u površini od 1,55 hekatara) i lokalitet „B“ -prostor uz ulicu Mlađe Đusića, (u površini od 1,81 hektar), i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ d.o.o. Banja Luka, Bulevar Desanke Maksimović br. 2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama mjesnih zajednica Petrićevac i Rosulje, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 04.05. 2021. godine do 12.05.2021. godine.

Za vrijeme trajanja javnih uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u sveske koje će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili dostaviti ih u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: