Na javnom uvidu nacrti regulacionih planova „Centar-Aleja“ i za uređenje obala Vrbasa

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da su dva nacrta regulacionih planova izložena na javni uvid, i to:

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA UREĐENJE OBALA VRBASA

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između lijeve obale rijeke Vrbas i Magistralnog puta M-16, na pojasu između k.č.br. 1026/2 i 1032/8 K.O. Ducipolje u ukupnoj površini od 2,14 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Routing“, d.o.o. Banja Luka, Ul. Prvog krajiškog korpusa br.16 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka, kao i prostorijama Mjesne zajednice Srpske Toplice, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 4. juna do 4. jula 2024. godine.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „CENTAR-ALEJA“

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između ulica Aleja Svetog Save, Branka Ćopića, Bulevara olimpijskih pobjednika i Bulevara srpske vojske u ukupnoj površini od 11,80 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ul. Ada br. 24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka, kao i prostorijama Mjesne zajednice Borik 2, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 4. juna do 4. jula 2024. godine.

Nacrti oba plana biće objavljen i na: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 4. jula 2024. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u sveske koje će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI