Na javnom uvidu nacrt saobraćajnog čvorišta kod Kastela

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje saopštili su da je od danas izložen na javni uvid nacrt Regulacionog plana za saobraćajno čvorište kod Kastela.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između: Bulevara cara Dušana, ulica Vojvode Momčila, Braće Mažar i majke Marije, Kralja Petra I Karađorđevića, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patre, rijeke Vrbas, Mačvanske ulice, Carice Milice, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, sjeverne granice kompleksa Univerziteta u Banjoj Luci – do ulice Majke Jugovića, Slobodana Kokanovića, Milana Rakića, Gorana Radulovića Bimbe i Tržničke ulice, ukupne površine 23,28 hektara.
Nacrt je izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“ – Bulevar vojvode Stepe Stepanovića broj 101a, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1, Bulevar i Obilićevo 1, svakim radnim danom od osam do 16 časova. Nacrt plana objavljen je i na internet stranici Grada.

Za vrijeme javnog uvida, sve do 29. jula, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti, u formi dopisa, Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI