M:tel ostaje sponzor RSRS: Umičević se zahvalio Lopičiću

Kompanija M:tel i u narednom periodu biće sponzor Rukometnog saveza Republike Srpske. Ovu informaciju potvrdio je predsjednik Saveza Marinko Umičević nakon sastanka sa generalnim direktorom M:tela, Markom Lopičićem.

Prezadovoljan sam postignutim dogovorom i presrećan sam što će ovo ugledno preduzeće i dalje biti uz rukometni sport Srpske. Ovim putem želim da se najiskrenije zahvalim gospodinu Marku Lopičiću koji je istovremeno izrazio i spremnost da nam pomogne i u loptama, što bi bila velika stavr za naše klubove – izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske koji je najzaslužniji što je M:tel generalni sponzor Saveza, ali i što klubovi m:tel Prve (muške i ženske) i m:tel Druge lige već treću godinu uzastopno ne plaćaju kotizaciju za takmičenje, što je jedinstven slučaj u regionu.

Na sastanku kod generalnog direktora M:tela Marka Lopičića, osim Marinka Umičevića koji je ujedno i potpredsjednik RK Borac m:tel prisustvovali su i predsjednik ovog trofejnog kluba Saša Kondić, te direktor Vladimir Branković. Treba istaći kako je ovom prilikom dogovoren nastavak saradnje M:tela sa Rukometnim klubom Borac m:tel.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: