Mozaiku prijateljstva potrebna pomoć za praznični ručak

Svečani ručkovi u javnoj kuhinji Mozaik prijateljstva biće organizovani povodom proslave najradosnijih hrišćanskih i islamskih praznika, te su ovom putem pozvali sve humane ljude da pomognu u nabavci namirnica za pripremu obroka ljubavi za svoje korisnike.
Rekli su ovo iz „Mozaika prijateljstva“ i dodali da će nakon ručka podijeliti pakete osnovnih prehrambenih namirnica najugroženijim sugrađanima.
Svečani ručkovi će biti organizovani u našoj javnoj kuhinji za katolički Uskrs, odnosno 17.4. i 24.4. povodom pravoslavnog Vaskrsa. Svečanu trpezu će pripremiti i za Ramazanski Bajram, odnosno 1.5. za sve korisnike ne praveći nikakvu razliku, jer kako kažu ljudskost u ovom humanitarnom udruženju niko ne može uništiti – rekli su iz Mozaika prijateljstva.
Pozivaju sve građane velikog srca da u skladu sa svojim mogućnostima pomognete u prikupljanju osnovnih životnih namirnica kako bi na vrijeme obezbijedili poklon pakete. Kako kažu potrebni su im riža, makarone, ulje, so, šećer, špagete, brašno, konzerve ,palenta, sapuni , šamponi, odnosno sve ono što i građani svakodnevno koriste.

– Sigurni smo da ćemo uz pomoć humanih ljudi istrajati i u ovom, za neke nemogućem poduhvatu, te da će za svaki od ovih najvećih vjerskih praznika našim prostorijama odzvanjati pjesma, smijeh i radost baš kao u našim domovima – poručili su oni.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI