“Morbidne optužbe” Radović demantovao da je slavio odlazak Dodika u bolnicu

Zamjenik predsjednika SDS i narodni poslanik Milan Radović demanovao je pisanje pojednih medija da je, zajedno sa Mirkom Šarovićem i Nenadom Nešićem, slavio odlazak Milorada Dodika u bolnicu, uz povike “gotov je, konačno”.

Juče su pojedini mediji i SNSD Istočno Sarajevo objavili neistine koje ovim putem želim da demantujem. Morbidno je pokušavati diskreditovati političke rivale koristeći bolest predsjednika SNSD u te svrhe. Ne mogu da vjerujem, a niti razumijem, da se njegove stranačke kolege služe takvim sredstvima. Očito da se poigravaju sa zdravstvenim stanjem predsjednika SNSD, gospodina Dodika, kako bi po ko zna koji put pokušali da optuže druge koji su politički neistomišljenici, napisa je Radović na Fejsbuku.

Za razliku od pojedinaca kojima je ovo palo na pamet, Radović kaže da, svi koji ga poznaju, znaju da nikada ne bi koristio bilo čije zdravstveno stanje u političke ili bilo koje svrhe.

To dovoljno govori o njima i o njihovom karakteru. Na ovaj način vjerovatno žele da izazovu osudu javnosti i da skrenu pažnju sa katastrofalnog finansijskog stanja u Srpskoj, ali i slučaja poklonjene ikone o kojem bruji svjetska javnost i svjetski mediji čime je prilično narušen ugled Republike Srpske u međunarodnoj javnosti. Predsjedniku SNSD želim brz oporavak i dobro zdravlje – poručio je Radović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: