Mojmarket se izvinjava stanovnicima u Ulici Srđe Zlopogleđe

Nakon žalbi stanara u Ulici Srđe Zlopogleđe upućenih portalu BLMojGrad, na parkiranje dostavnih vozila na trotoar ispred prodavnice Moj Market, poslali smo fotografije i žalbe njihovoj službi. Izvinjavaju se građanima i obećavaju da će riješiti taj problem. Odgovor iz prodavnice “Moj Market” prenosimo u cjelini.

Izvršili smo sve provjere u vezi sa navedenim tvrdnjama. Kako je prostor za prijem robe u mojMarket trgovini u ulici Srđe Zlopogleđe predviđen samo za jedno dostavno vozilo, dešava se da drugi dobavljači parkiraju svoja vozila na trotoar ispred marketa. Svi dobavljači su obaviješteni o tome da, ukoliko njihova vozila treba da sačekaju svoj red za dostavu robe, potrebno je da se parkiraju na parking koji se nalazi sa strane i iza marketa. Dodatna mjera koja će spriječiti da se ovakve situacije ponove, biće postavljanje žardinjera u prostoru ispred marketa koji nije predviđen za prijem robe.

Zahvaljujemo Vam na ukazanom propustu koji ćemo riješiti u što kraćem roku, kako bi naši “sugrađani mogli neometano da prolaze navedenim dijelom trotoara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: