Mještani šokirani tragedijom

Sedamdesetčetvorogodišnjak, koji je povremeno boravio u banjalučkom naselju Nova varoš, pronađen je jutros mrtav u lokvi krvi pored kuće u kojoj je živio u Ulici Jovana Dučića.

Kako saznajemo od mještana, nesrećni muškarac rano jutros pronađen je u prolazu između dvije kuće, a iako se ne zna kako je došlo do njegove smrti, pretpostavljaju da je u pitanju pad.

Policija je vršila uviđaj nakon kojeg će se znati detaljnije informacije o, zasad, misterioznoj smrti muškarca.

Na mjestu tragedije jutros su bili vidljivi tragovi krvi, a mještani su šokirani ovim događajem za koji su uglavnom saznali tek kada su vidjeli policiju.

“Ponekad je tu spavao. Čovjek je bio vitalan i ništa nije ukazivalo na samoubistvo. Bio je dobar i vrijedan. Ne znamo šta se moglo desiti, ali šokirani smo saznanjem da je nastradao” , kazao je mještanin.

Na kući u kojoj je povremeno boravio, a u kojoj se nekad nalazio kafić, kako saznajemo na licu mjesta, ni jedan prozor nije bio otvoren.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka izvršili su uviđaj na mjesta pronalaska tjela muškarca čiji su inicijali Đ.R, kojem je prisustvovao i mrtvozornik, te je utvrđeno da je smrt nastupila usljed povreda zadobijenih prilikom pada sa stambene zgrade.

 

 

Pronađeno beživotno tijelo

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI