Mia Begović u Banjaluci ” Sve što sam prešutjela”

Nakon pauze od tri mjeseca uskoro prva predstava, i to na otvorenoj sceni.
Poznata jugoslovenska i hrvatska glumica Mia Begović dolazi u Banjaluku 27. juna 2020. godine sa monodramom “Sve što sam prešutjela”.
Predstava će biti izvedena u Ljetnoj bašti Hotela Jelena ( TC Emporium ) a organizatori poručuju da posjetioce očekuje pravi pozorišni ambijent, u skladu sa mišljenjem i preporukama Instituta za javno zdravstvo RS.
– Sve i da je normalna situacija, pozorišna sezona je pri kraju i ovo je period godine kada se glumci polako sele na otvoreno. Na prostoru Ljetne bašte Hotela Jelena će biti postavljena prava pozorišna scena sa svim scenskim uslovima i mobilnim gledalištem u kamernom stilu a događaj realizujemo uz tehničku podršku DIS teatra. Gledanje predstava pod vedrim nebom je poseban doživljaj, nadamo se da će naša publika biti zadovoljna, rekao nam je Goran Vrhovac, direktor agencije “Venturo” i dodao da će u slučaju kiše predstava biti odigrana u restoranu Hotela Jelena.
Monodrama “Sve što sam prešutjela” je svojevrsna ispovjest glumice u kojoj publiku vodi kroz svoj život, govoreći o usponima i padovima, ljubavi, rastancima i gubicima, ali i o najvećim životnim i profesionalnim radostima. Mia sa publikom dijeli ogoljen život pričajući iskrene priče o jednostavnoj, samouvjerenoj i čvrstoj ženi koja je supruga, majka, sestra, prijateljica…..
U svojoj dugogodišnjoj karijeri Mia Begović je ostvarila više od 60 uloga a publika je naročito pamti po rolama u serijama “Vila Marija”, “Zabranjena ljubav”, “Ponos Ratkajevih”, “Tata i zetovi”…..
Režiser predstave je višestruko nagrađivani Ivan Leo Lemo a asistentica režije Anita Matić Delić.
Karte u prodaji na Trgu Krajine i recepciji Hotela Jelena a sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 051 329 200 i FB stranice Venturo Banja Luka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: