Međunrodni sajam nekretnina i investicija BLIRE 2019, 3. i 4. oktobra

Prva konferencija za medije pred 3.međunrodni sajam nekretnina i investicija BLIRE 2019, održana je danas u poslovnom centru „AGRAM INVEST“ Banjaluka.

Ovogodišnji sajam održaće se 3. i 4. oktobra na Banjalučkom velesajmu u organizaciji  OMNIA marketinga i PST kompanije.

Ovogodišnji sajam okupiće investitore, konsultante, predstavnike opština i gradova, te obrazovnih institucija, posrednike, izvođače radova, krajnje korisnike, kreditore, osiguravajuće kuće, arhitektonske biroe i investicione fondove.

“Na dosadašnjim sajmovima BLIRE učestvovalo je preko 150 izlagača, a ove godine očekujemo još obimniji odaziv obzirom da je unaprijeđen program sajma, te su uvedene inovacije koje će privući veći broj izlagača sa međunarodnim predznakom.

Takođe svi posjetioci sajma imaće slobodan ulaz tokom oba dana održavanja događaja. ” , izjavila je Vanja Prosen, marketing menadžer OMNIA marketinga.

Partneri ovogodišnjeg sajma su Vlada RS, Fond za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti RS, Privredna komora RS, Klaster nekretnina Srbije i REXPO Zagreb.Ovogodišnji sajam obuhvatiće 10 panel diskusija sa aktuelnim temama i govornicima međunarodnog kredibiliteta.Neke od tema o kojima će se govoriti su: javno privatno partnerstvo, stanogradnja na zapadnom Balkanu, procjena vrijednosti nekretnina, zakon o posredovanju u prometu nekretnina, investicije u turizmu i energetska efikasnost objekata..Pored ovoga BLIRE 2019 će vam nuditi mogućnost prijave na B2B(bussines to bussines) susrete. ” , izjavio je Predrag Tešić, predstavnik PST kompanije.

BLIRE 2019 povezaće sve ključne akte na tržištu nekretnina i investicija, a cilj je pokretanje novih investacionih ciklusa na domaćem tržištu.

Značajno mjesto u ekonomskim procesima na našim prostorima zauzima upravo tržište investicija i nekretnina, a dvodnevni sajam BLIRE 2019 mjesto je koje iz godine u godinu bilježi rast i razvoj ne samo po broju učesnika, nego i sadržaja koje nudi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI