Masovna tuča u kafiću

Četiri osobe uhapšene su tokom vikenda zbog tuče u jednom kafiću u Banjaluci, potvrđeno je za Srpskainfo.
Tom prilikom policija je uhapsila V.G., B.B., T.V. i M.Č. svi iz Banjaluke zbog počinjenih prekršaja tuča i fizički napad.

– Nadležnoj policijskoj stanici, prijavljeno je da je u toku tuča više osoba u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli navedene osobe koja su narušavala javni red i mir međusobnom tučom i naguravanjem – pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.
Svi su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo kod V.G. jedan promil, kod T.V. 1,70 promila i kod M.Č. 1,37 promila alkohola u organizmu.

Na licu mjesta pronađen je džepni nož vlasništvo T.V, koji je uz potvrdu oduzet, a njemu je uručen i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji – istakla je Stojanovićeva.

Policijski službenici su konobaru navedenog ugostiteljskog objekta L.D., uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja “Posluživanje alkoholom”, a B.B. zbog počinjenog prekršaja propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI