Marko Louis 15. i 16.novembra u NPRS

Talentovani muzičar Marko Louis, zbog velikog interesovanja, najavio je i novi koncert u Banjaluci za 16.novembar. Novim singlom “Ninana” najavljuje treći serijal regionalne turneje pod nazivom “Beskraj Tour by Barcaffe” gde će, za sad, posetiti devet gradova a prva destinacija je Banja Luka!

Banjalučka publika je prošle godine na Demo Festu imala priliku da uživa u Markovom koncertu. “Nisam znao da toliko ljudi u Banjaluci slusa i peva, moje pesme. Nastup na Kastelu je bio jedno posebno iskustvo koje ću pamtiti! Nakon Demo Festa objavio sam novi album i sada je lepa prilika da “Euridiku” prvi put uživo predstavim publici u Banjaluci”, izjavio je mladi muzičar.

Nova pesma “Ninana” najavljuje njegov četvrti studijski album koji će se zvati “Sloboda”. Muziku za pesmu “Ninana” potpisuje Marko Louis a aranžman je urađen u saradnji sa Markovim kumom, Nikolom Jezdićem. Tekst je napisao Stihomir Klepić, član Sarajevske grupe Helem Nejse sa kojima Marko već nekoliko godina sarađuje i stvara. Spot za novu pesmu je animiran i ilustracije talentovane Katarine Baćević pričaju ovu slatku, na kraju malo tužnu ljubavnu priču. Katarina je režirala i radila ilustraciju ovog spota a Nikola Filipović je bio zadužen za animaciju i montažu. “Ninana je jedna malo drugačija ljubavna priča” kako Marko Louis objavljuje na socijalnim mrežama i time privlači ljude da odgledaju spot i poslušaju pesmu.

Pored nove pesme koju izdaje za izdavačku kuću PGP, Marko Louis objavljuje na Youtube svoj novi koncertni snimak pod nazivom “Marko Louis Espresso Session by Barcaffe” kojim ujedno najavljuje početak svoje Balkanske turneje. Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pesme u drugačijem svetlu i akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu uz kafu i kolač.

Treća sezona regionalne turneje počinje 15. i 16. novembra u Banjaluci u Narodnom pozorištu RS i nakon toga sledi prvi koncert u Makedoniji 28.novembra u Skoplju u MKC-u., 29.novembra se nastavlja put za Niš u Dom Vojske i poslednji koncert u ovoj godini će se održati u Somboru 06.decembra u Narodnom pozorištu. “Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine više gradova. Mnogo sam srećan da imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije. Uskoro objavljujemo datume za gradove Novi Sad, Sarajevo, Ljubljana, Zagreb i Beograd”

Ulaznice za koncertu Banjaluci mogu se kupiti na biletarnici Narodnog Pozorišta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI