“Magija” na nevidljivom trotoaru u Zalužanima

Kako su poput mađioničara nestali radnici čim je gradonačelnik Igor Radojičić dao izjavu za medije, tako je i preko noći prolongiran rok za izgradnju trotoara u Zalužanima. Ranije smo pisali kako je krajem maja gradonačelnik svečano otvorio radove na ovom trotoaru, a kako su radnici “nestali” čim su se ugasile kamere.

Novi rok za završetak radova preko noći je osvanuo i to na staroj tabli. Naime samo je stari datum završetka radova, “prelijepljen” trakom sa novim datumom. Rok za završetak prvobitno je bio dva mjeseca, a sada je produžen za skoro još toliko.

Razlozi zašto su probijeni odnosno prolongirani rokovi nisu navedeni. Činjenica je da se od kraja maja kada se “počelo” sa radovima do danas više nije radilo nego što jeste. U slučajevima kada izvođač ne ispoštuje rokove dužan je da plati takozvane penale.

Kako se sve plaća parama građana, naručioci posla u Upravi grada Banjaluka, mogla bi da obezbijede još trake, ne samo da ispravljaju datume, nego da koju prelijepe i stanovnicima Zalužana, da baš ” sve ne vide”!

Nastavlja se bruka oko izgradnje trotoara u Zalužanima

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI