Licemjerje Zorana Talića prvog čovjeka banjalučke skupštine

Zoran Talić predsjednik Skupštine grada Banjaluka pohvalio se na svom Fejsbuk profilu da je “popravio” košarkašku tablu i obruč na terenu kod dvorane Obilićevo.

Kako je naveo, “Inicijativa je to predsjednika Skupštine grada Zorana Talića, koji se odazvao pozivu omladine iz Obilićeva, nakon što su se požalili da je prije više od mjesec dana odlomljena tabla i obruč na tom sportskom igralištu”.

-Drago mi je da uređujemo teren u naselju gdje sam odrastao i igrao basket sa prijateljima i komšijama iz naselja te je ovo poseban osjećaj. Uređujemo sportski teren i plažu kako bi sve bilo spremno za ugodniji boravak i druženje naših sugrađana ovde -rekao je tom prilikom Talić.

Talić je istina, svojim sredstvima platio popravku “koša”.

Uređivanje sportskih terena obaveza je Uprave grada Banjaluka, a slikanje pored nečega što se podrazumijeva da rade gradske službe, samo je jeftina promocija predsjednika skupštine koji prima platu od oko 3.500 KM.

Talić je na posljednjim izborima od najglasnijeg opozicionara, preko noći postao jedan od najvjernijih vojnika vladajuće koalicije kojoj je u vrijeme kampanje obećavao odmor na “Tunjicama”.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: