Lešinari se vraćaju na tribine?

Na sastanku Uprave FK „Borac“ Banja Luka, na čelu sa predsjednikom Kluba Vicom Zeljkovićem, sa predstavnicima navijačke grupe „Lešinari“ postignut je tvrde u Borcu, dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine Gradskog stadiona u Banjoj Luci.

Uprava i navijači su se piše na sajtu FK Borac dogovorili i o tome, da dosadašnji član Skupštine FK „Borac“ Banja Luka, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju i funkciju u FK „Borac“ Banja Luka, nego će predstavnici navijačke grupe „Lešinari“ u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini.

Na ovaj način prevaziđene su tvrde u Borcu nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava Kluba – „Lešinari“, koje su dovele do „bojkota“ od strane navijača, a sve zbog zajedničkog nam „interesa“, a to su „Borac“ i Banja Luka.

Uprava Kluba ovim putem poziva sve navijače i simpatizere FK „Borac“ Banja Luka, kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjoj Luci, tako i u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK „Borac“, i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem „Borcu“.

U Borcu vole kriminogene nasilnike! Dela prije bijega u društvu uprave i fudbalera Borca

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI