Laž da je student iz Banjaluke otkrio metod liječenja prostatitisa!

Od našeg čitaoca Dejana Majkića dobili smo informaciju i video zapis u kojem razotkriva lažne vijesti u službi prodaje i marketinga. Video i popratni tekst u nastavku:

U ovom videu ćemo razotkriti lažni oglas koji reklamira popularni hrvatski dnevnik, Jutarnji list, a koji se pokazao kao prevara koja je zahvatila mnoge korisnike interneta.

Video:

Oglas koji me je zainteresovao, nosio je intrigantni naslov: “Cijeli svijet priča o tome! Sjajni student iz Banja Luke dohttps://www.youtube.com/watch?v=H2wQlXXyotUbio nagradu za otkriće u području medicine nakon objavljivanja metodologije liječenja prostatitisa, koje će spasiti milione života.”

U ovom videu ću podijeliti svoju istragu o ovom oglasu, koja je pokazala da nije postojao navodni student Samir Sarić iz Banja Luke, niti profesor Aleksandar Mišić.

Takođe sam pronašao nekoliko drugih adresa na kojima se navodno prodaje isti lijek, ali pod različitim imenima studenata i profesora i u različitim državama, Republika Srpska, Srbija, Hrvatska i LD Kosovo.

U ovom videu ću vas upozoriti na ovaj marketinški trik koji je navukao mnoge naivne ljude koji su nasjeli na ovu priču, a nisu ni slutili da je riječ o prevari.

Ovaj video će vas takođe upozoriti na opasnost od lažnih oglasa koji mogu nanijeti ozbiljnu štetu, posebno kada se radi o zdravstvenim proizvodima.

Linkovi koje sam konvertovao u pdf kako ne bi bili uklonjeni u vrijeme kada vi budete gledali video:

Banjaluka – https://www.pdfdrive.com/banjaluka-e2…
Bačka-Palanka – https://www.pdfdrive.com/ba%C4%8Dka-p…
Šibenik – https://www.pdfdrive.com/%C5%A0ibenik…
LD Kosovo – https://www.pdfdrive.com/ld-kosovo-e2…

Izvor: Dejan Majkić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: