Lauš bez saobraćaja naredna tri dana

Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrcnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana „Sirana“), biće potpuno obustavljen saobraćaj od sutra u 8 časova do 20 časova u ponedjeljak, 17. juna, i to za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banjaluka – Saračica.
Pored obustave na navedenoj raskrsnici, saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Momčila Popovića kao i na dijelu Ulice Jovana Raškovića, neposredno prije ukrštanja sa kružnom raskrsnicom. Vozači će moći da koriste alternativne pravce u ulicama: Sanskoj, Užičkoj, Vladimira Rolovića i Sime Pandurovića, kažu u Gradskoj upravi.

Na linijama javnog gradskog prevoza 1, 17 i 17A, koje saobraćaju od Univerzitetskog kliničkog centra, biće izvršena korekcija trasa na sljedeći način:
autobusi na linijama broj 1 i 17 se preusmjeravaju iz Bulevara cara Dušana u ulice Krajiških brigada, Ranka Šipke, Zelengorsku, Jovana Raškovića i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom;
autobusi na liniji broj 17A se preusmjeravaju ulicama Ranka Šipke, Zelengorskom, Jovana Raškovića i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.
Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj. Mole se svi učesnici u saobraćaju za razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u zoni navedene raskrsnice.

Prema ranijim najavama, kružni tok bi trebao biti otvoren 20. juna.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: