Kućni ljubimci u Banjaluci imaju svog frizera i pedikira

U Banjaluci je nedavno otvoren Salon za šišanje i njegu pasa ‘Snupi’. Svaki ćuko, po želji vlasnika, može tu da bude ošišan, okupan, istriman, očišćenih očiju i ušiju ili da mu budu skraćeni noktići te uređene šapice. Vlasnica Salona ‘Snupi’ je Tatjana Mandić. Na ideju je došla sasvim slučajno razmišljajući čime bi se mogla početi baviti jer zasposlenja nema. Velika ljubav prema životinjama a posebno psima bili su dovoljna motivacija.

„Svaki pas je, kao i čovjek, biće sa karakterom. Zbog toga svaki od naših krznatih prijatelja zahtijevaju i posebnu pažnju i pristup. Njega dlake i uopšte higijena psa su veoma važni za zdravlje svake životinje, tako da i  sa tog aspekta nastupamo prema vlasnicima pasa, a ne samo sa one vizuelne dimenzije. Nekada ljudi jednostavno nemaju vremena da se posvete svom ljubimcu, dlaka se ućeba, i to stvara velike mogućnosti za pojavu infekcija. Trudim se da svakom psu priđem na način da bilo da ga kupam ili šišam ili češljam, to za njega ne predstavlja stres. To se može postići samo sa dosta strpljenja i ljubavi.“- ispričala nam je Tatjana.

Tatjana kroz svoj rad želi da podiže i svijest o udomljavanju napuštenih pasa, pa tako svako ko udomi neku od napuštenih životinja u azilu, može u Salonu ‘Snupi’ besplatno da uredi svog novog prijatelja. Potrebno je samo donijeti potvrdu o udomljavanju.

Salon ‘Snupi’ nalazi se u blizini Ugostiteljske škole u Ulici jasenovačkih logoraša 4, a termini se mogu dogovoriti na broj telefona 065/823-086.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: