Krvavi obračun na proslavi Nove godine

U masovnoj tuči, u lokalu „Nebeska kafana“ u centru Banjaluke, tokom proslave pravoslavne Nove godine, teško je povrijeđen Marko B, saznaje „EuroBlic“.
Povrijeđenom su konstatovane višestruke povrede po tijelu, a nakon premlaćivanja vozilom Hitne pomoći prevezen je u UKC Republike Srpske.

foto: EuroBlic
foto: EuroBlic

U tuči su, kako otkriva izvor „EuroBlica“ iz istrage, učestvovali kriminalci sa debelim policijskim dosijeima. Izvor „EuroBlica“ navodi da su među učesnicima bili Vanja Đurović (22). hapšen u ranijem periodu zbog više napada nožem i ranjavanja Banjalučana. U masovnoj tuči učestvovao je i Predrag Čutura (35) iz Banjaluke, koji u policiji ima debeli dosije zbog višestrukih pljački na području Banjaluke.

Zanimljivo je da je ovo već drugi slučaj u kojem se pominje sporni lokal, a koji se dogodio u svega tri dana. Naime, policija je 12. januara uhapsila Mirka Vrbanjca (28) iz Kneževa i Alena Đuzela (29) iz Banjaluke nakon što su u lokalu „Nebeska kafana“ prvo tipovali, a zatim u neposrednoj blizini lokala brutalno pretukli i opljačkali Nebojšu K. (37) iz Modriče.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI