„Konferenciji beba“ u Parku „Petar Kočić“

Zabavni program i vrijedne nagrade očekuju sve mališane na ovogodišnjoj „Konferenciji beba“, koja će biti održana 7. jula u Parku „Petar Kočić“ sa početkom u 18.00 časova.

Planirane su četiri nagrade, i to za: najmlađu bebu, za najstariju bebu, za bebu sa najviše braće i sestara (rodni listovi djece služiće kao dokaz o broju djece u jednoj porodici) i za najbržu bebu u takmičenju u puzanju.

Prijave će se vršiti tog dana, 7. jula u periodu od 17.30 do 18.30 časova u Parku „Petar Kočić“, gdje će biti i održana manifestacija, a roditelji, tom prilikom, treba da pokažu na uvid – rodni list ili zdravstvenu knjižicu djeteta. Roditelji mogu prijaviti djecu, rođenu u periodu od 07. jula 2022. godine do 07. jula 2023. godine.

Ove godine, Konferenciju organizuju zajedno Grad Banja Luka u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Republike Srspke i partnerima Udruženjem porodica sa četvoro i više djece i Fondacijom za porodicu.

Prijatelji ovogodišnje manifestacije su: Fabrika obuće „Bema“, Dunav osiguranje, Tropik centar Banja Luka, Bojprom, Violeta, Pharma Maac, Sport Vision Banja Luka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI