Koncert Segeja Ćetkovića u Dvorani Borik

Sergej Ćetković održaće koncert u Banjaluci – 6.marta 2020.godine u dvorani Borik. Jedan od najomiljenijih pop pjevača regiona posvetiće svoj nastup te večeri nježnijem polu, u susret njihovom prazniku 8.martu.
Sergej će nastupiti u sklopu regionalne turneje kojom obilježava 20 godina karijere u organizaciji agencije Stars&more iz Banjaluke. Biće to sjajna prilika za uživanje u romantičnom spektaklu, uz mnogo poznatih ljubavnih stihova i vatrometu lijepih emocija kojima Sergej osvaja od samog početka svoje karijere.
Šarmantni kantautor donosi miris Mediterana Banjaluci kroz svoj zadnji album “Moj svijet”, njegov četvrti po redu studijski album, a s njim i popularne singlove „25.sat“, „Ljubav“, „Oči nikad ne stare“ i mnoge druge.
Stars&more – organizator koncerta je ogranak agencije Star Travel, jedne od vodećih u organizaciji koncerata, festivala i korporativnih događaja u regionu.
Ulaznice za koncert se prodaju u prostorijama agencije Star Travela, Ulica Jevrejska 6 (I sprat), kao i putem online sistema kupikartu.ba.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: