Koncert poznatog Maks Kočetov kvarteta

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora 23. februara (srijeda) 2022. godine u 20.00 časova održaće se koncert poznatog MAKS KOČETOV KVARTETA iz Beograda.

Ulaznice po cijeni od 7 KM mogu se kupiti na biletarnici Banskog dvora, svakim danom, osim vikendom u periodu od 12.00 do 18.00 časova.

Zbog trenutne epidemiološke situacije broj mjesta u publici je ograničen. Obavezno je nošenje maske i dezinfekcija ruku na ulazu.

Već više od decenije MAKS KOČETOV KVARTET intrigira publiku autorskom muzikom na Balkanskoj džez sceni i šire. Trenutni sastav kvarteta čine: Maks Kočetov – saksofon, Andreja Hristić – klavir, Boris Šainović – kontrabas, Miloš Grbatinić – bubnjevi.
Autentičan pristup u nesvakidašnjim okvirima svojih kompozicija, originalan i nadasve prepoznatljiv ton, samo su neki od kvaliteta koji krase ukrajinskog saksofonistu i muziciranje njegovog kvarteta.
Maks Kočetov u dosadašnjem radu predstavio je tri albuma svog kvarteta u saradnji sa eminentnim muzičarima ovih prostora.
Muziku odlikuju ukorijenjeni elementi tradicionalnog zvuka sa primjesom modernog izraza u uzbudljivom i nepredvidivom toku.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: