Koncert džez sastava Vlada Maričić kvartet u nastavku onlajn repertoara Banskog dvora

Poslije onlajn emitovanja gudačkog kvarteta „Henšel kvartet“ iz Njemačke publika će biti u prilici da uživa u koncertu renomiranog džez sastava Vlada Maričić Kvartet. Njihov nastup koji je oduševio posjetioce na prošlogodišnjem Festivalu džez muzike “Intime jazz fest” biće prikazan u utorak 16. juna 2020. godine s početkom u 20:00 časova, na YouTube kanalu Banskog dvora.

-Autentičan autorski izraz zasnovan na tradicionalnoj muzici Balkana i vrhunski muzičari koji čine ovaj džez sastav stvorili su još jedan koncert za pamćenje u okviru našeg džez festivala. Vjerujemo da će i ovo emitovanje pratiti velika gledanost imajući u vidu da je i ovo bio događaj za koji se tražila „karta više“ -rekao je direktor „Banskog dvora – Kulturnog centra“ Mladen Matović.

I ovim koncertom Banski dvor nastavlja seriju emitovanja koncerata značajnih domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika koji su u proteklom periodu nastupili u festivalskim i drugim programima naše ustanove. Svi koncerti iz ove serije su snimljeni u skladu sa najvišim televizijskim normama, u sistemu više kamera i HD rezoluciji, nakon čega je realizovana posebna audio i video postprodukcija.

Sva koncertna emitovanja će se moći pogledati na zvaničnom YouTube
kanalu Banskog dvora

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI