Koncert Braće Teofilović i Miroslava Tadića na onlajn repertoaru Banskog dvora

Sa željom da nastavi kvalitetnu komunikaciju sa svojom publikom i za vrijeme trajanja vanrednih mjera u vezi sa suzbijanjem širenja virusa korona, Banski dvor započeo je seriju onlajn emitovanja koncerata.
U toku emitovanja biće predstavljeni značajni domaći, regionalni i svjetski umjetnici koji su u proteklom periodu nastupili u festivalskim i drugim programima ove ustanove.

Poslije uspješnog prvog onlajn emitovanje na Jutjub kanalu Banskog dvora, koncerta Bojana Zulfikarpašića i Vasila Hadžimanova, drugi onlajn koncert biće emitovan 21. aprila u 20 časova.

Publika će biti u prilici da uživa u glasovima „umjetničkih ikona“ Braće Teofilović u pratnji gitariste svjetskog renomea, Miroslava Tadića.
Njihov koncert obogatio je program Banskog dvora u martu 2019. godine.

-Veliko interesovanje za najavljeni koncertni serijal Banskog dvora i pozitivan odjek nakon prvog premijernog emitovanja daje nam “vjetar u leđa” da nastavimo sa osmišljavenjem novih i inovativnih načina prezentacije rada Banskog dvora za vrijeme trajanja vanrednih mjera. Pogotovo me raduje činjenica da je naša virtuelna publika kroz komentare na društvenim mrežama primijetila visok nivo audio-video produkcije koncertnih snimaka jer je to segment oko kojeg smo se zaista potrudili, u nastojanju da svim posjetiocima “Jutjub” kanala Banskog dvora priredimo što realniji ugođaj prilikom praćenja koncerata – rekao je direktor Banskog dvora – Kulturnog centra, Mladen Matović.

Ovom prilikom posebno ističu činjenicu da su svi koncerti iz ove serije snimljeni u skladu sa najvišim televizijskim normama, u sistemu više kamera i vrhunskoj HD rezoluciji, nakon čega je realizovana posebna audio i video postprodukcija. To će svakako doprinijeti potpunijem audio i video ugođaju prilikom samog praćenja svakog koncertnog emitovanja.

Sva koncertna emitovanja će se moći pogledati na zvaničnom Jutjub kanalu Banskog Dvora.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: