KKI Vrbas uprkos fantastičnim rezultatima nema sredstava

Košarkaški klub invalida VRBAS  trenutno se nalazi na Ljetnoj školi sporta u Trebinju, zajedno sa ekipama Bijeljine i Gradiške zahvaljujući Ministarstvu porodice, omladine i sporta.

Igrači su smješteni u Domu učenika u Trebinju. Moramo da kažemo da imamo malih problema u vidu barijera za kolica jer se radi o osobama oboljelim od paraplegije. Trebalo bi zajedno sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta riješiti problem prilaza u kupatila i sobe, dok smo zadovoljni sa hranom i drugim uslugama.

Boravak u Kampu je ujedno i početak priprema za novu sezonu i za odlazak na međunarodni trunir u Rumuniju u grad Oradea, koji se održava u periodu od 25. do 27. avgusta ove godine, gdje KKI VRBAS brani titulu.

Trenutno se nalazimo u teškoj finansijskoj situaciji, neprijatno nam je ponovo tražiti novac od gradonačelnika Banja Luke gospodina Igora Radojičića, koji nam je do sada bezbroj puta pomagao, pa će najvjerovatnije Tvornica obuće Bema po ko zna koji put riješiti ovaj problem.

Na pragu smo dogovora da se Ademir Demirović vrati u KKI VRBAS iz italijanske lige iz ekipe Castelvecchio, razgovori su u završnoj fazi mada Italijanima nije svejedno da izgube najboljeg igrača u ovom dijelu Evrope.

KKI VRBAS

SAOPŠTENJE  ZA  JAVNOST – 17.08.2017.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: