KKI VRBAS/Šampioni ponosni na novo priznanje

U Košarkaškom klubu invalida Vrbas sa ponosom ističu kako su prezadovoljni priznanjem za najbolju ekipu u sportu za invalidna lica u 2020. godini. Ovo laskavo priznanje pripalo im je u ovogodišnjem 20. jubilarnom izboru najboljih sportita BiH čiji su organizatori Nezavisne novine i RTV BiH.
– Poslije „Zlatnog grba“ grada Banjaluke ovo je za nas izuzetno veliko priznanje koje smo dobili. Presrećni smo što je stručni žiri ovogodišnjeg izbora najboljih sportista u BiH za ovu nagradu proglasio naš klub. Hvala žiriju koji je prepoznao naše rezultate, ali i redakcijama Nezavisnih novina i RTV BiH na još jednoj uspješnoj održanoj manifestaciji – poručio je Marinko Umičević, predsjednik KKI Vrbas kojem pripadaju velike zasluge za sve što je dosad uradio ovaj sportski kolektiv.
Kako sam ističe ova nagrada biće dodatni motiv za predstojeće obaveze koje očekuje igrače ovog trofejnog kluba.
– Mi smo šest godina uzastopno šampioni BiH i isto toliko i pobjednici NLB lige (pandemija nas spriječila da igramo finale za sedmu titulu). Višestruki smo prvaci Republike Srpske, osvajali smo i Kup Srpske i BiH i donijeli veliki broj trofeja sa brojnih međunarodnih takmičenja. Dobre rezultate ekipa je ostvarila i u Evroligi i kada se sve to sagleda, onda nije čudo što smo nagrađeni za najbolji klub u 2020. godini. Više od 18 godina dostojanstveno smo reprezentovali grad Banjaluku, Republiku Srpsku i BiH širom Starog kontinenta – zaključio je Marinko Umičević koji je naglasio kako klub trenutno raspolaže sa opremom čija je vrijednost 300.000 maraka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: