Kik bokseri se bore za „djecu svjetlosti „

“Spartan Fight Night 2 “ borbe zakazane za desetak dana biće posvećene udruženju “Djeca svjetlosti” iz Banjaluke koje okuplja lica sa autizmom, roditelje/staraoce, stručnjake i prijatelje porodice lica sa autizmom, radi pružanja organizovane pomoći i zaštite lica sa autizmom i njihovih porodica.

Revija će se održati u dvorani “Borik” 15. decembra, a nastupiće borci iz 10 država.
Draženko Ninić  šampion velikog srca svoj šampionski pojas, koji je osvojio u svojoj uspešnoj i bogatoj sportskoj karijeri,  staviće na aukciju, a sav prihod donirati Udruženju za pomoć licima sa autizmom “Djeca svjetlosti”.

Na borbe u Banjaluku doputovaće Mark de Mori profesionalni bokser iz Australije, proslavljen nokaut udarcima, poznat po nadimku “Dominator”. U svojoj karijeri ima 34 profesionalne  borbe od kojih je 26 pobijedio nokautom. Boje Banjaluke braniće Goran Delić ali i Ema Kozin, najmlađa profi bokserka u istoriji profi boksa koja je osvojila pojas Šampionke svijeta.

Glavna borba večeri u K1 pro meču će biti između hrvata Marka Martinjaka i Bojana Džepine  koji dolazi iz Srbije. Martinjak je aktuelni prvak svijeta u boksu bez rukavica, a Džepina je aktuelni vicešampion svijeta u kik boksu, reprezentativac Srbije u kik boksu i osvajač najvećih titula.

Mečevi će se održati 15.12.2017. s početkom u 19h u dvorani “Borik”, a cijena ulaznice je 5 KM.

Kik boks klub Sveti Georgije je  do sada organizovso dvije humanitarne kik boks revije u Banjaluci. Prva kik boks revija se zvala “Borbom za dječiji osmijeh” koja je bila posvećena djeci bez roditeljskog staranja, Domu “Rada Vranješević” iz Banjaluke. Druga kik boks revija koju je klub organizovao je bila posvećena udruženju žena oboljelih od raka dojke “Iskra”.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: