Kazne zbog protesta “pješaka”!

Nekoliko učesnika protesta zbog poskupljenja goriva, koji su ovih dana učestovali u šetnjama po pješačkim prelazima, tvrde da su dobili prekršajne naloge zbog ometanja saobraćaja i kaznu od 100 KM.

Banjalučki odbornik Draško Stanivuković, koji je jedan od organizatora ovih šetnji, kaže da su mu se javilo nekoliko demonstranata koji su dobili kazne i da im je spreman pomoći.

– Nećemo dozvoliti da nas uplaše, zato ćemo organizovati prikupljanje novca kako bismo platili te kazne. Najvećim dijelom ću učestvovati ja, ali javili su se ljudi koji žele da daju po marku ili dvije, kako bismo pokazali jedinstvo – rekao je Stanivuković za Srpskainfo, dodajući da će danas na parkingu zgrade Vlade Republike Srpske, organizovati prikupljanje novca, kako bi se kazne što prije platile.

Stanivuković će danas osim prikupljanja novca za kazne, na parkingu potražiti i “porše” kojim je, neki tvrde, blokirao saobraćaj.

– Idem da nađem “porše” na parkingu, jer ga u mom dvorištu nema – rekao je Stanivuković tvrdeći da automobil uopšte nije njegov.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: