Kako odgovorno koristiti internet, radionica za djecu i mlade

Information Privacy on computer keyboard background

Omladinski centar “Zdravo da ste” ove sedmice po mjesnim zajednicama organizuje besplatne radionice o virtuelnom svijetu.
– Na zabavan način naučićemo kako biti odgovoran korisnik interneta, kako zaštititi svoje podatke i ne zloupotrebljavati tuđe, upoznati se sa prednostima interneta, ali i sa mogućim rizicima, znati ih prepoznati i pravilno reagovati – imati kontrolu u svojim rukama- poručili su iz Omladinskog centra “Zdravo da ste”.

Ovi korisni časovi večeras počinju u mjesnoj zajednici Centar 1, Ulica Sime Šolaje 7 u 18.30 časova. Sutra je na redu MZ Obilićevo u Ulici cara Lazara 52, u čevrtak MZ Starčevica u Ulici V.Đ.Kecmanovića 1, u petak u MZ Borik u Bulevaru vojvode Živojina Mišića 25, i 4. marta MZ Bulevar u Simeuna Đaka 15.
Sve radionice počinju u 18.30.

Aktivnost je dio projekta „Mjesne zajednice prijatelji djece- klubovi za djecu i mlade“ koji realizujemo u partnerstvu sa Gradom Banja Luka u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: