Još sedam dana za prijave za besplatan prevoz na festival „Exit“

Ostala je još jedna sedmica za prijavu sugrađana za besplatan prevoz na „Exit“ u Novi Sad, u organzaciji Grada Banja Luka.

Grad će organizovati besplatan prevoz na ovaj najveći muzički festival u regionu i jedan od najpoznatijih u Evropi, koji će biti održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu.

Besplatno putovanje će biti organizovano za građane koji već posjeduju ulaznice za festival, a Grad Banja Luka je obezbijedio 10 autobusa koji će učesnike ovog festivala prevoziti do Novog Sada i nazad.

Zainteresovani, koji žele putovati na „Exit“ u Novi Sad, moraju ispuniti sljedeće uslove:

da imaju mjesto prebivališta na području Banje Luke;
posjedovanje ulaznica za „Exit“ festival koje je potrebno dostaviti na uvid prilikom dolaska u prostorije Gradske uprave i potpisivanja izjave o odgovornosti;
potpisana izjava odgovornosti pripremljena od strane Grada Banje Luke, koja se potpisuje u kancelariji 130 Gradske uprave.
Prilikom prijave obavezno je dostaviti sljedeće podatke:

ime i prezime;
adresu prebivališta;
kontakt – elektronska pošta i telefon;
za koje dane posjeduje ulaznice.
Prijava za putovanje se obavlja isključivo putem elektronske pošte i to na adresu [email protected]

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona broj 051 244 579.

Nakon što obave prijavu, svi učesnici putovanja su dužni da dođu u kancelariju 130 Gradske uprave gdje će potpisati izjavu o odgovornosti koja je jedan od uslova za putovanje, te donijeti ulaznice na uvid. Izjava o odgovornosti se može potpisati svakim radnim danom od 9.00 do 15.00 časova.

Prednost prilikom popunjavanja mjesta za putovanje imaće oni koji posjeduju ulaznice za sva četitri dana „Exit“ festivala.

O tačnim terminim putovanja u Novi Sad i povratka u Banju Luku, svi učesnici će biti obaviješteni po okončanju procesa prijavljivanja, i to putem internet i fejsbuk stranica Grada Banje Luke.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: