Javni trening na otvorenom

Da li ste spremni za novu sezonu najbolje sportske žurke u BiH? Nadamo se da jeste jer ćemo i ove godine ponuditi najbolju sportku zabavu.

“Izađi i treniraj” – javni trening koga su odradile hiljade sportista i rekreativaca širom BiH, četvrtu sezonu počinje u Banja Luci. 4.maja u 17. 30h u parku Mladen Stojanović okupiće vrhunske sportiste i brojne vježbače. Saša Kecman, Aleksandra Aničić, Simona Janković i specijalna gošća Ana Bavrka pokazaće zašto sport i vježbanje treba da budu vaš izbor.

I ove godine druženje je omogućio Sport Vision sa brendom Nike koji i u novoj sezoni svim vježbačima poklanja majice i vodu za vježbanje, a na kraju treninga najsrećnijem i poklon patike. Spremite se za dobro vježbanje, ali i sjajanu zabavu uz DJ-a , cool frizure.

Šta vas očekuje u parku 4.maja imaćete priliku da saznate i kroz naš plesno-sportski karavan koji će dan ranije ulicama Banja Luke prezentovati nešto od onoga šta vas očekuje na glavnom treningu.

Ne propustite najbolji trening do sada- izađite i trenirajte. Prijave putem FB stranice Izađi i treniraj ili broja telefona Viber ili SMS na broj 065/293-879.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: