Javni prevoz u punom kapacitetu

ilustracija

Od ponedjeljka ujutro, autobusi javnog prevoza saobraćaju u redovnom režimu rada sa povećanim brojem polazaka, po prvi put od izbijanja epidemije korona virusa.

Po prvi put od marta i uvođenja restrikcija kretanja, javni prevoz se vratio  u puni kapacitet, osim u dane vikenda kada će na snazi biti redukovani red vožnje – istakao je načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

Ujedno, on apeluje na sve korisnike javnog prevoza da poštuju mjere propisane od strane Instituta za javno zdravstvo te da obavezno koriste zaštitne maske, ulaze samo na jedna vrata, a izlaze na druga. Sandić naglašava da su, u narednim danima, moguće promjene u redovima vožnje kako bi se pojedini polasci uskladili sa nastavnim procesom koji je, takođe, zbog epidemije, doživio izmjene.

S obzirom na najavljeno skraćenje časova u školama, do 10. septembra ćemo analizirati režim polazaka autobusa, kako bi se pravovremeno uskladili termini polazaka sa novim smjenama u osnovnim i srednjim školama – kaže Sandić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI