Javni poziv za dodjelu plastenika za proizvodnju povrća

Centar za razvoj poljoprivrede i sela raspisao je javni poziv za dodjelu plastenika sa dodatnom opremom za socijalno i materijalno ugrožene osobe sa područja Banje Luke. Poziv je raspisan u okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima“, a pravo učešća imaju sve osobe iz ovih kategorija stanovništva koje posjeduju vlastitio poljoprivredno zemljište.

Kandidatima koji zadovolje uslove iz konkursa biće dodijeljeni plastenici površine 100 kvadratnih metara, a svi kandidati koji prođu na javnom pozivu dužni su da prođu obuku koja će trajati dva dana – kažu u Centru za razvoj poljoprivrede i sela.
Obrazac prijave zainteresovani mogu preuzeti u prostorijama Centra za razvoj poljoprivrede i sela te zajedno sa dokumentacijom predati u zatvorenoj koverti na protokol Centra. Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama Centra ili na telefone broj: 051/433-620 i 051/433-639, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 sati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI