Javni poziv za dodjelu jednokratne pomoći višečlanim porodicama

Grad Banjaluka poziva višečlane porodice da se prijave na javni poziv za dodjelu jednokratne novčane pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodica sa četvoro i više djece.
Unastojanju gradske vlasti da sredstva jednokratne novčane pomoći stignu do onih kojima su najpotrebnija u periodu od 21. juna do 2. jula 2021. godine raspisan je javni poziv kažu iz Gradske uprave.

Dodaju da je predviđeno da jedna porodica može dobiti najviše 5.000 KM.

– Da bi porodica mogla da ostvari ovu jednokratnu novčanu pomoć, mora da ima prebivalište na teritoriji grada, stambenu jedinicu ili zemljište na kojem se ona nalazi u svom vlasništvu, te da je korisnik prava Centra za socijalni rad – pojašnjavaju iz Grada.

Ističu da visina i broj odobrene jednokratne novčane pomoći, zavise od planiranih i raspoloživih sredstava u budžetu Grada za ovu namjenu.

Sve pristigle prijave razmatraće Komisija za dodjelu jednokratne novčane pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodica sa četvoro i više djece.

Prijave na javni poziv potrebno je predati do 2. jula Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku putem prijemne kancelarije Gradske uprave Grada Banja Luka, broj 16 ili poštom.

Sve informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona 051/244-444 lokal 756, ili direktno, u kancelariji broj 26.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: