Izrevoltirani stanari ostavili poruku komšinicama

Ljuti stanari zgrade u Boriku napisali su poruku za komšinice sa sedmog i desetog sprata u kojoj su ih “zamolili” da im najave kada će prati svoje balkone, kako bi se oni spremili na to.

-Zamoljavamo “gospođe” sa 7. i 10. sprata, stanovi 35 i 50, da se dogovore kojim će danom prosipati vodu kroz prozor i prati balkone kako bismo svi mi ispod vas mogli, poslije vaših radnji oprati svoje balkone, prozore i skloniti veš sa istih jer ga zalijete i uprljate. Nema smisla više!!! – poruka je koja stoji u zgradi u Ulici Novice Cerovića 13.

Stanari kažu da komšinice sa tih spratova toliko često peru balkone i prosipaju vodu, da više nisu sigurni kada smiju ostaviti veš da se suši na svojim balkonima.

– Nema smisla da nam njihova prljava voda kaplje po prozorima i vešu. Uopšte nemaju osjećaj da ispod njih ima još ljudi i da nisu same u zgradi. Voda se može prosuti i u wc šolju, a balkon prati bez da sve okolo pokvase. Ne razumijem kako mogu biti toliko nekulturne – prokomentarisala je jedna od stanarki ove zgrade.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI