Izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja „Šargovac 1“

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 24 i 25. juna 2020. godine, donesena odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja „Šargovac 1“.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor uz magistralni put M4, a odnosi se na k.č. 145/9, k.o. Novakovići (n.p.), u ukupnoj površini od 0,17 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Šargovac, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Nadležno Odjeljenje za prostorno uređenje poziva sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke– Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 8. oktobra 2020.godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI