Izmjena u režimu odvijanja saobraćaja u Ulici Cara Lazara

Zbog izvođenja radova u Ulici Cara Lazara, obavještavaju se građani da će doći do obustave saobraćaja i to od 15. do 17. juna, kroz dvije faze:

-u toku faze 1 – u srijedu, 15. juna 8.00 do 20.00 časova i u četvrtak 16.juna od 8.00 do 12.00 obustavlja se saobraćaj od raskrsnice ulice cara Lazara sa ulicama Isaije Mitrovića, Patre i Teodora Koloktronisa (Gradski most) do raskrsnice Ulice cara Lazara sa ulicom Bulevar vojvode Stepe Stepanovića);

-u toku faze 2 – u četvrtak 16. juna u periodu od 12.00 do 20.00 i u petak 17.juna. od 8.00 do 20.00 obustavlja se saobraćaj od raskrsnice Ulice Cara Lazara sa Ulicom Bulevar vojvode Stepe Stepanovića.

Za vrijeme obustave saobraćaja u fazi 1 izvrši će se preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza i to:

-gradske linije 9 i 13 i prigradska linija Banja Luka – Ljubačevo se preusmjeravaju ulicama Kralja Petra I Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Branka Morače preko mosta, Gavrila Principa, Vojvode Pere Krece i dalje postojećom trasom u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom,

-gradske linije 10, 13p i 17 se preusmjeravaju ulicama Kralja Petra I Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Branka Morače preko mosta, Gavrila Principa, lijevo novoizgrađeni dio istočnog tranzita, Krfska ulica u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom,

-gradske linije 3 i 3b se preusmjeravaju iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića lijevo u Ulicu cara Lazara do kružnog toka i nazad,

-gradska linija 14 se preusmjerava iz smjera Obilićeva iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića lijevo u Ulicu cara Lazara do kružnog toka, desno u novoizgrađeni dio istočnog tranzita, Gavrila Principa, preko mosta Ulicom Branka Morače, Skendera Kulenovića, Kralja Petra I Karađorđevića i dalje postojećom trasom, u drugom smjeru istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Za vrijeme obustave saobraćaja u fazi 2 izvrši će se preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza i to:

-gradske linije 10 i 17, preusmjeravaju se ulicama Mirka Kovačevića, Miloša Obilića, Gavrila Principa, Krfska u povratku ulicama Krfska, Gavrila Principa, Miloša Obilića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme izvođenja radova regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI