Izmijenjen režim saobraćaja tokom održavanja Evropskog prvenstva u raftingu

Na lokalitetima “Bijeli Buk” i “Tijesno” na magistralnom putu M16 Karanovac – Crna Rijeka od 4. do 6. jula biće izmijenjen režim saobraćaja zbog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu.
Četvrtak 4. jul
U vremenu od 10 do 16 časova na lokaciji Bijeli buk – Krupa na Vrbasu, saobraćaj će se odvijati bez obustave, naizmjenično jednom saobraćajnom trakom regulisanjem uz kontrolu policijskih službenika MUP Republike Srpske, Policijska uprava Banjaluka.
Petak 5. jul
U vremenu od 8 do 17 časova na lokaciji Bijeli buk – Krupa na Vrbasu saobraćaj će se odvijati bez obustave, naizmjenično jednom saobraćajnom trakom regulisanjem uz kontrolu policijskih službenika MUP Republike Srpske, Policijska uprava Banjaluka.
Subota 6. jul
U vremenu od 10 do 16 časova, na lokalitetu kanjon Tijesno,
izvršiće se potpuna obustava saobraćaja, regulisanjem uz kontrolu policijskih službenika MUP Republike Srspke PU Banjaluka i PU Mrkonjić Grad. U vrijeme obustave, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativni putni pravac Banjaluka
– Čađavica – Mrkonjić-Grad.
Izmjena saobraćaja neće se odnositi na autobuse redovnih linija javnog prigradskog prevoza Banjaluka – Bočac i Banjaluka – Agino Selo, kojima je to jedini pristup naseljima kao i na vozila hitnih službi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: