Izbodeni Topić bolje, policija traga za počiniocem

Policija je privela više osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa pokušajem ubistva Danijela Topića (31) koji je juče uveče izboden u banjalučkom naselju Borik.

Nezavisne novine nezvanično saznaju da je riječ o Daliboru Ćiriću (35) i Admi Fifiću (31), obojica iz Banjaluke.

Prema izjavama očevidaca nakon kraće rasprave Topića je na parkingu u Bulevaru vojvode Živojina Mišića nepoznati napadač nožem ubo u lijevu stranu grudnog koša, a zatim je pobjegao u bijelom automobilu nepoznate marke.

Topić je uspio razbiti staklo na napadačevom automobilu, što bi trebalo olakšati posao istražiocima u pronalasku sumnjivog auta, a zatim se srušio na zemlju.

Tridesetjednogodišnji Danijel Topić koji je juče popodne izboden u banjalučkom naselju Borik, trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja. Mladić je u 17.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezen u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS, te je hospitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju. “Topić  je primljen sa ubodnim ranama u predjelu desne strane grudnog koša. Pacijent je hirurški zbrinut, a njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno. Pacijent ostaje na daljem praćenju i liječenju u našoj ustanovi”, rekli su iz UKC.

Izvor: blportal 

Izboden mladić u Boriku, napadaču uspio razbiti staklo na autu

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI