Iz IRB Srpske nakon požara poručili da je kompletna arhiva sačuvana

Kompletna arhiva Investiciono-razvojne banke Republike Srpske je sačuvana, a mi činimo sve da proces rada u Banci bude što prije uspostavljen, čim bude završena zvanična istraga, saopšteno je iz IRB.
Požar u zgradi IRB Republike Srpske u centru Banjaluke, izbio je u noći sa subote na nedjelju.

– I mi, kao i cjelokupna javnost Republike Srpske, čekamo zvaničan izvještaj Tužilaštva Republike Srpske i drugih nadležnih organa. Do tada smo, kao i do sada, na raspolaganju za sve informacije i upite na koje možemo da odgovorimo, ne ugrožavajući istragu, a u interesu javnosti Republike Srpske, naših partnera i korisnika – istakli su iz IRB, izražavajući zahvalnost za sve poruke podrške koje dobijaju.
IRB je zahvalnost uputio i medijima za objektivno izvještavanje o požaru, čestitajući ovom prilikom novinarima, urednicima i vlasnicima medija u Republici Srpskoj 3. maj, Svjetski dan slobode medija.

– Važno je da javnost Republike Srpske bude tačno informisana i da se insinuacijama i neprovjerenim informacijama ne unosi dodatni nemir, s obzirom na to da su privreda Republike Srpske i naši građani najvažniji partneri Investiciono-razvojne banke Republike Srpske- naveli su iz IRB.

Veliki požar u zgradi IRB Banke u centru grada

Izvor: N.N.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI