Istinomjer/Šta je Radojičić ispunio od predizbornih obećanja

Najviše obećanja u kampanji u RS dao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, ukupno 106, od kojih je do sada ispunio 13, dok su 43 u progresu, a 42 započeta. Samo četiri obećanja još nisu započeta, dok su tri zaustavljena.

– U trećoj godini mandata, Gradska uprava Banjaluke, na čelu sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem bavila se putnom i komunalnom infrastrukturom, stipendiranjem učenika i studenata, stambenim zbrinjavanjem, izgradnjom dječijih igrališta, unaprijeđenjem rada gradske administracije i drugo – navodi se u istraživanju Istinomjera.

Dodaje se da je treća godina mandata gradonačelnika Radojičića protekla u znaku projekta “Banjaluka se gradi” čijom realizacijom je otvoreno više javnih gradilišta od kojih se polovina odnosi na nove velike projekte čija realizacija je započela u 2019. godini.

Neki od tih projekata su izgradnja saobraćajnice kroz naselje Šargovac, prva faza radova na izgradnji objekta mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu, radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod restorana “Sirano”, izgradnja saobraćajnice u banjalučkom naselju Petrićevac, a položen i kamen temeljac za izgradnju ambulante porodične medicine u ovom naselju.

– U okviru projekta “Banjaluka se gradi“ započeli su i radovi na izgradnji vodovodne mreže u Mišinom hanu, a na području Čokorskih polja počela je izgradnja vodovodne mreže u okviru projekta “Voda I“ kojim je predviđena gradnja 56 kilometara nove vodovodne mreže na seoskom i prigradskom području” – navodi se u istraživanju Istinomjera.

Izvor: Istinomjer

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: